Serie foto’s ‘De Fliert’ afgerond

In November van 2017 berichte ik al over architectuurfotografie van ‘De Fliert’. De laatste van vier schoolgebouwen die ik mocht fotograferen in opdracht van Kristinsson architecten. Doordat het interieur nog niet compleet was en door tussenkomst van de feestdagen, kon de interieurfotografie pas in januari plaatsvinden. Inmiddels is de serie compleet en kan ik een selectie op mijn website laten zien. 

Brede school de Fliert, zoals het gebouw volledig heet, huisvest drie basisscholen. Allemaal hadden ze voorheen een eigen locatie en de wens om naar een duurzaam, modern gebouw te verhuizen. OBS De Hietweide, KBS de Kleine Wereld en CBS De Oase zijn nu ondergebracht in het nieuwe pand. Daarnaast zijn er een BSO en een peuteropvang in het gebouw gevestigd.

De functionaliteit van architectuur mag in mijn foto’s niet ontbreken. Zodoende ben ik soms wel eens mijn eigen model om dit te verduidelijken. Zoals bij onderstaande foto. Klik op de foto voor de rest van de serie. 

architectuurfotografie-architectuur-foto-architecture-photography-schoolgebouw-school-basisschool-architect-interieurfotografie-interieur-interior